Praktijkinfo

AFZEGGEN
Voor het afzeggen van een afspraak geldt een termijn van minimaal 24 uur van te voren.
Wordt de afspraak binnen 24 uur gecanceld en de plek kan niet worden opgevuld, dan wordt deze afspraak volledig in rekening gebracht (ongeacht de rede).

Het maken van een nieuwe afspraak kan pas gebeuren na het betalen van deze rekening.

AFSPRAAK VERGETEN
Het vergeten van een afspraak kan een keer gebeuren. Echter, gebeurt dit voor de tweede keer of meer dan wordt de afspraak volledig in rekening gebracht (ongeacht de rede).

Het maken van een nieuwe afspraak kan pas gebeuren na het betalen van deze rekening.

TE LAAT KOMEN
De afspraak wordt berekend vanaf de afgesproken tijd. Als er tijd over is wordt de behandeling afgerond. Als de opvolgende tijd is opgevuld met een andere patiënt, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om de behandeling af te ronden.

MAKEN VAN EEN AFSPRAAK
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06-24218363. Tijdens het behandelen van een patiënt kan de telefoon niet worden opgenomen, het antwoordapparaat kan worden ingesproken waarna er wordt teruggebeld.
Ook kan er via info@moniquedeboer.com een afspraak gemaakt worden. Deze email wordt elke dag bekeken behalve op zaterdag, zondag en tijdens cursussen en vakanties.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: van 10:00 tot 20:00 uur
Dinsdag: van 8:00 tot 20:00 uur
Woensdag: van 8:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van Gesloten
Vrijdag: van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

LOCATIE EN PARKEREN

De praktijk is gevestigd aan de Zandvaert 13 te Kaatsheuvel. Er is ruim gelegenheid tot parkeren rondom de praktijk. Parkeren is gratis.

Ga naar tarieven.

Ga naar vergoeding.

Ga naar ervaringen.

Ga naar foto’s.